DASKUT KARABÜK İL TEMSİLCİLİGİMİZ SAFRANBOLU KAYMAKAMI MEHMET TÜRKÖZ’ÜN KATILIMI ILE SOKAK HAYVANLARI BESLEDİ…

DASKUT Karabük İl temsilciligimizin organize ettiği pandemi önlemleri kapsamında sokak kısıtlaması saatlerinde sokaklarda bu kış günlerinde kalan sokak hayvanlarını besleme faaliyeti bugün Karabük İl temsilcimiz Mehmet Kımır in ekip liderliğinde Safranbolu Kaymakamı Sayın Mehmet Türköz’ün katılımı ile gerçekleştirildi.

DASKUT Karabük İl Temsilciliği Safranbolu Kaymakamlığının koordinesinde sokak hayvanlarını besleme faaliyeti gerçekleştirmişlerdir. Safranbolu Kaymakamı Sayın Mehmet Türköz DASKUT Karabük İl Temsilcisi Mehmet KIMIR ve dernek gönüllüleriyle birlikte Safranbolu Ahmet Usta Geçidi, Ovacuma Köyleri ve şehir merkezinin çeşitli bölgelerinde sokak hayvanlarının beslenmeleri yörenin esnaf ve bağışçıları tarafından verilen ekmek, çorbalık tavuk ve kuru mamalar ile gerçekleştirilmiştir.

Tamamı gönüllülerden oluşan Karabük DASKUT ekibi pandemi tedbirleri süresince yasaklanan piknik faaliyetleri ve sokak kısıtlamalarından dolayı insanların evlerinde olması sebebi ile sokak ve doğada aç kalan sokak hayvanlarını toplanan bağışlar ile alınan mama, fırınlarda toplanan Bayat ekmek ve mama bağışları ile Safranbolu nun bir çok yerindeki sokak hayvanları beslendi.

Safranbolu Kaymakami Mehmet Türköz’ün de katıldığı faaliyette kaymakam Türköz de bir çok sokak hayvanını elleriyle besledi. Pandemi süresince sürecek olan sokak hayvanlarına yönelik faaliyetler sokak hayvanlarını beslenmesi ve soğuk havalarda hayatta kalabilmeleri amacı içinde kulübe dağıtım faaliyetleri ile önümüzdeki günlerde devam edecek.

Sokak hayvanlarına destek olmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız bağışları ile destek olabilir ve bir minik dostumuzun karnını doyurabileceği gibi ona 30 TL bağış ile bir kulübe hediye ederek soğuk havalara karşı korunmasını sağlayabilir.

www.daskut.com
GÖNÜLLÜ OL HAYAT KURTAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir